onsdag den 11. juli 2012

Spagetti & Kødsovs

Tid: 30 minutter

Du skal bruge:
500 gram oksekød eller mere afhængig af antal spisende.
2 dåser tomatpuré (tomatpasta)
2 dåser flåede tomater
1 løg
2-3 fed hvidløg
spagetti
paprika
Oregano
Basilikum
salt og peber
grønsagsbouillon (eller okse)
laurbærblad
Ketchup
Ost

Inden du påbegynder kødsovsen, sætter du vand over til spagetti :)

 Hæl olie i en gryde og varm det op.
Derefter putter du hakkede løg og et par hvidløgs-fede i med paprika.
Steg det et par minutter :)   
 Så putter du oksekødet i og bruner det :)
Tilsæt salt og peber efter egen smag og nødvendighed :)
 Sådan ser det ud, når det er brunet :)
 Ta' så 1 1/2 tomatpuré-dåse (tomatpasta, tror jeg også nogen kalder det)
 Drej det rundt, så det kommer lidt at ligne noget lignede det her :)
 Så tager du 2 dåser/pakker(?) flåede tomater og hælder i.
Det her var det eneste vi havde, men det er det samme bare med et andet navn ;)
 Drej det rundt, så det kommer til at være fordelt - Ligner det her :)
 Nam nam!
 Tilsæt oregano, Basilikum og Grønsagsbouillon (eller Okse, bestemmer selv)
Du smager selv til. Hvis du vil havde en mere markeret smag, kan du tilføjer lidt Ketchup :) 
 Der kan også tilsætte et laurbærblad, det giver en god smag!
Men pas på med at spise det.. så smager knap så godt :) 
Hvis du synes der er for meget smag, kan du hæle lidt vand i :)
 Inden du gik i gang med at lave kødssovsen, satte du vand over for at koge.
Når vandet kogte, lagde du spagetti i.
De skal have 10-12 minutter. Husk at dreje lidt rundt i det en gang i mellem,
 så spagettierne ikke sætter sig fast i hinanden.

 Færdig :)
Servering
1. læg spagetti på en tallerken
2. Hæl kødsovsen udover
3. Riv ost henover
4. Put Ketchup på 
Værsgo :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar